Firmaoplysninger:
Good Games
Tøndervej 54
6000 Kolding
75 50 03 04
Goodgames@goodgames.dk
CVR: 27581676

Betaling:
Hos Good Games kan du betale med Dankort, Visa Electron, Mastercard, JCB, Visa og bankoverførsel.

Good Games benytter en NETS godkendt server.

Hvis du vælger Mobilepay, Dankort, Visa Electron, MasterCard, JCB eller Visa som betaling bliver beløbet først hævet fra din konto, når varen bliver afsendt.

Hvis du vælger bankoverførsel skal indbetaling ske til:

Danske Bank
Reg.nr. 3203
Kontonr. 0010034299

Ved bankoverførsel skal du huske at skrive dit ordrenummer.

Din bestilling bliver først sendt, når vi har registreret din indbetaling.

Reklamationsret:
I følge købeloven, kan du reklamere over dit produkt i 24 måneder. Du kan altså klage over dit produkt, op til 2 år efter købet såfremt du finder fejl eller mangler, som ikke skyldes slid eller uagtsomt brug.

Købeloven opererer med en formodningsfrist, som gælder de første seks måneder efter købet. Formodningsreglen betyder, at hvis varen går i stykker inden for de første 6 måneder efter købet, er der en formodning for, at varen var defekt fra start af. Det betyder samtidig, at inden for de første 6 måneder er det sælgeren, der skal bevise, at kunden har behandlet varen forkert. Efter den normale bevisbyrderegel er det forbrugeren, der skal bevise, at der er en mangel ved varen, men denne hovedregel undtages inden for de første 6 måneder efter købet.
Returnering:

Du har altid 14 dages fuld returret, det forudsætter dog at varen returneres i ubrugt stand og emballagen skal være i sådan en stand at vi kan sælge varen igen.
Sammen med varen bedes du vedlægge kvittering for købet, samt skrive dine bankoplysninger, så returnerer vi dit tilgodehavende så snart vi har modtaget varen eller ombytter det til noget andet, hvis du ønsker det.
Hvis du har fortrudt dit køb eller skal have din vare byttet, skal du selv betale for forsendelsesomkostningerne for at sende varerne retur.

Returneringsadresse:

Good Games
Tøndervej 54
6000 Kolding